Mitt 2021 i lite bilder

När jag tänker tillbaka var 2021 inte ett sånt spännande år men sen när jag kollar bilder upptäcker jag ju att jag haft ett toppenår ändå. Kolla bara in hur det sett ut här :

Året började med ett snöigt Stockholm och jag fotade mycket vinterbilder.

I februari åkte jag tillsammans med Lisa, Annika, Kataria och Sofia till Ellery Beach House på Lidingö. Jag var supernöjda med typ allt utam kanske maten. Läs mer om besöket här.

I början av mars slog till covid till hemma hos oss och när vi var på benen igen hade det nästan blivit vår. Jag gick långa promenader och försökte få igång min kondition igen, till exempel genom Gamla stan.

I april kom äntligen våren med full kraft och Stockholm exploderade i rosa blommor.

Och i maj hände det äntligen - jag klev på ett av de första flygen till Rhodos för säsongen för att jobba en vecka. 25 grader, turkost hav, underbar mat och 100% glädje in i själen. Här finns mina bästa ställen på Rhodos.

1 juni öppnade Samos upp för turister igen efter nästan 2 år utan och jag var bland de första på plats. Samos är en favoritö hos mig och jag åkte runt hela ön i en hel vecka och jobbade. Läs om mina bästa tips till Samos här.

I juni var jag också på premiärbesök på Sjöstadens skybar kul att det öppnat i våra varter men nja inget wow tyvär.

Sen blev det midsommar och en varm sådan, jag firade i Nacka i en väldigt rosa klänning.

Och sista juni fick jag min andra vaccindos och kände att nu är det väl ändå över - med facit i hand hade jag fel men tänk hur illa det varit utan vaccinet.

I början av juli åkte jag till Kroatien och jobbade. Det var första gången jag var i Kroatien och herregud så fint det var. Jag flög till Split och åkte sedan längs med hela Makarska rivieran och båt till Brac.

I juli fyllde också båda barnen år och vi firade i Småland.

Det var en hel del Småland i slutet av juli och kvällarna var magiska

I början av augusti åkte hela familjen tillbaka till Samos bara för det var så himla bra. Jag älskar ön, jag älskar hotellet Doryssa Seaside som vi bodde på och det var en 5 av 5 familjesemester.

Varje år brukar jag och Aramis ha en weekend tillsammans någonstans. I år blev det Norrköping. Bra hotell, mycket att se och göra och här kan ni läsa mer om Norrköping med äldre barn.

Sista dagarna av sommarlovet tog jag med Älva till Astrid Lindgrens värld. 6 år var en perfekt ålder för detta visade det sig och hon älskade varenda minut och varenda teater.

Och så började ÄLva förskoleklass vilket var en stor dag, två skolbarn!

I september åkte jag till Gotland för första gången någonsin. Vi hade sån tur med vädret, ön var nästan tom på turister och jag tyckte allt från Visby, till havet, till Fårö var magiskt fint.

I oktober var Stockholm otroligt vackert och vi besökte premiären av Halloween på Gröna Lund.

Sen blev det november och höstlov. Jag och Aramis åkte till London och det blev en av mina bästa Londonresor någonsin. Stan bjöd på härligt höstväder, det var nästan folktomt, inga köer någonstans och vi besökte Harry Potter WB Studio.

Och så hände det som jag väntat på i 2,5 år. Thailand öppnade för turism och jag var med första charterflyget från Stockholm till Phuket. Ja det krävdes en del papper, det var nervöst med många tester men herregud så värt. Jag nästan grät av lycka när jag gick av planet och kände den varma luften. Sedan jobbade jag i 10 dagar i Phuket, Khao Lak, Krabi och på Koh Lanta. Vilka drömdagar!

Jag kom hem lagom till julpyssel och jul.

Vilket år, vilka resor och vilka dagar. Jag längtar till resor består av 100% glädje och noll oro. När man kan boka en resa och veta att den blir av. Att inte behöva leva ett liv i distans. Men det känns som det är på gång. Att omnikron är det sista vi ser av denna pandemi. Man kan väl hoppas iallafall.