Tankar från en parkbänk

Och onsdag. Med lika härligt väder. Tyvärr med en Älva på uselt humör; alla dagar som föräldraledig är inte vara gull, kaffe i solen och strålande ungar. Fast just nu är det kaffe i solen för efter 1,5 timme på Öppna Förskolan där hon grät sig igenom sista halvtimmen däckade hon utmattad i vagnen. Hon verkar väldigt trött idag trots bra sömn i natt, vet inte vad som är på gång riktigt?!

Det händer så mycket roliga saker just nu och det är synd att man inte kan delta i allt. Jag tror jag har trevligheter varje dag nästa vecka men vissa får jag tyvärr avstå på grund av ej bebisvänligt och en del ligger lite dumt till tidsmässigt. Men det är roligt att det anordnas och händer grejer. 

Nu ska jag sörpla upp det sista kaffet, tömma min kesoburk och hämta upp Aramis på förskolan innan Mathem kommer med vår veckohandling. Jag älskar Mathem ( tyvärr helt osponsrad) och undrar hur vi kunde lägga flera timmar på storhandling. Visst handlar jag fortfarande men bara mindre inköp som jag tar i farten under vagnen. Om det är mycket dyrare att få maten till dörren? Inte det minsta faktiskt.