Raw Food fika i Hammarby Sjöstad

Igår blev planerna ändrade och det till det bättre måste jag säga. Istället för promenad i snålblåst träffade jag Lisa för fika, prat och häng.

Vi var till Café Gården här i Hammarby Sjöstad som just nu seglat upp som mitt nya favoritcafé. Mysig inredning, lugnt, trevlig personal och så denna enorma bonus -

; raw food fika. Jag som inte kan äta mjölk uppskattar detta enormt! Och de har inte bara en trist raw food boll utan det finns kärleksmums, cheesecake, äppelkaka, raw food bollar och annat sprängfyllda med dadlar, nötter och andra nyttigheter.

Älva fick finaste presenten av Lisa - nämligen Barnens Världskarta. Nu är det dags att upptäcka världen! Och jag är så spänd på Lisas bebis som kommer om bara några veckor och sedan kommer det blir fika och bebishäng i massor vill jag lova.

Efter ett par timmars häng blev Älva hungrig och lunchrusningen började. Jag valde att ta med mitt skrikande barn hem för mat och sedan blev det fix här hemma innan vi hämtade hem Aramis. Idag tar jag nya tag med den där vinterjackan.