bästa kvargen

Ni vet det pratas ju om den här kesellan eller kvargen i var och varannan mening; bland kompisar, i tidningar, på gymmet, på jobbet och i affären. Jag äter helst min blandad med keso och tillsammans med hallon/apelsin/äpple+kanel/blåbär och utan funlight som jag tycker är vidrigt. Jag har gärna i lite extra nötter eller lite dinkelpuffar/havrekärnor/quinoapuffar från müsli på lösvikt. Det magiska med kvarg är ju att det är fullt med proteiner, lite fett och håller dig mätt längre. Och den bästa kvargen hittar ni på ICA - mycket krämigare än de andra och inte det där sträva och hårda.
Jag kan ärligt säga att när jag började äta detta för nåt år sen med endast funlight och ett par bär fick jag tvinga i mig det men nu njuter jag av varenda tugga - det hänger liksom på blandningen! (Jag gör också smoothies på kvarg och ibland också glass.) 

Nu har jag varit och tränat armarna så de värker, jag har kastat i mig ett lass med kvarg, keso, hallon och dinkelpuffar och nu väntar dusch, bok och säng - jag känner att min energi återvänder med detta nya liv mina vänner.