AO Performance i Hammarby Sjöstad

I början av 2022 bestämde jag för att detta skulle bli året då jag skulle hitta tillbaka till träning och inte få ont i nacke/axlar/rygg oavbrutet. Jag började träna på mitt gamla gym men såg då att vägg i vägg hade ett nytt träningsställe slagit upp dörrarna, AO Performance Center. Ett mindre ställe där det erbjuds personlig träning, gruppträning (i mindre grupper), bootcamps, mammaträning och fasciabehandling- du bokar alltså tid när du vill gå hit.

Här träffade jag Mikaela som är coach och hon erbjöd exakt det jag letat efter - ett helhetstänk kring detta med träning. Att kroppen ska fungera i vardagen, att rörlighet är minst lika viktigt som muskler och att man ska träna för att bli starkare i vardagen. Kolla in hennes instagramkonto för bra rörelseövningar.

Jag körde en PT timme med henne för att prova med fokus på rörlighet men också att bli starkare och det var verkligen precis det jag behövde. Vi jobbade både med egen kroppsvikt samt maskiner och hantlar. Jag fick lära mig små men väldigt effektiva rörelser men också helt nya övningar för större muskelgrupper.

Passen som erbjuds just nu är Endorfinkick, Slow Flow och Strength in motion där maxantal är 12 platser/klass och då köper du klippkort eller medlemskap. Bootcamp erbjuds i 4 veckors block Bootcamp med 2 pass/v med en och samma grupp och fokus på gruppsammanhållning och utveckling. Tyvärr kände jag mig för otränad för att hoppa på Bootcamp men annars tycker jag det låter jättekul att träna med samma personer i 4 v och se utveckling både personligt men också i gruppen.

Det är så skönt att gå till ett mindre ställe och slippa trängas och köa till maskiner samt att faktiskt få personlig hjälp att göra rörelser rätt och kunna fråga om råd/tips. Jag är så glad att jag hittade det här stället som är en pärla och att jag kommit igång med träningen igen på ett varierande sätt där jag varvar promenader, gym, rörelse och PT.