Min helg i bilder

Helgen försvann för fort som alltid och denna helg var det 100% fokus på familj och barn. Fredagen började med att jag kände att en höstförkylningen var på väg. Lämnade barn och bestämde mig för att jobba hemma och inte smitta någon annan. Solen strålade och det var en fantastisk morgon.

public.jpeg

På kvällen kom min bror över på tacomiddag och sedan följde Aramis med honom hem och sov över. Micke var borta så Älva och jag hade fredagsmys tills hon somnade strax efter 19.

Lördagen började med att Älva och jag gjorde hallonsmoothie och sedan gick vi ut för att spana in Sjöstadsdagen. Det var stor loppis, barnen fick testa olika aktiviteter, det bjöds på uppträdande och godisregn. Älva fick äntligen testa att åka skateboard och sitta i polisbil så hon var nöjd. Jag var också nöjd för jag shoppade massor av barnböcker på loppis.

public.jpeg

Sedan kom Aramis hem och vi åt lunch innan han och Micke drog iväg på Aramis egna bowlingkalas. Jag och Älva skulle på 4-års kalas till en av hennes förskolekompisar och hon var taggad till tänderna. Finklänning, diadem, ringar och nagellack och så var vi redo.

public.jpeg

Och vilket kalas det blev! Clown som fixade skattjakt och slukade eld, popcornmaskin, chokladfondue och tårta med fyrverkerier - barnen var i himlen!

public.jpeg
public.jpeg

När kalas var slut för båda barnen åt vi laxbowls och sedan gick jag ut på en lång promenad för att vila öron och huvud. Det var magisk solnedgång över Sicklasjön med dimma.

public.jpeg

På söndagmorgon bjöd jag familjen på gröna smoothies, inget barnen uppskattade men jag älskade! Aramis och Micke drog iväg på friidrottstävling i Täby och jag och Älva gjorde oss reda för Sjöstadsloppet som anordnas för barnen varje år.

public.jpeg
public.jpeg

Älva var såklart supersnabb (på grund av aldrig still) och kom i mål bland de första 4-råingarna. Hon fick medlaj och glass som pris och sken som en sol.

public.jpeg

Efter loppet cyklade vi iväg för att fixa presenter till Mickes födelsedag, jag bakade mitt livs första marängtårta och en supergod bulgursallad. På kvällen firade vi nämligen Mickes födelsedag i förskott med hela hans familj och en massa god mat.

public.jpeg

Fullt ös helgen lång och så vips var det måndag igen! Älskar septemberhelger och det mysiga vädret samt att det händer så mycket.