Mode Sathorn Hotel i Bangkok

När jag var i Bangkok i juni testade jag ett , för mig, nytt hotell och i en del av Bangkok jag inte brukar bo i. Mode Sathorn Hotel ligger precis som namnet säger i Sathorn, nära floden och precis intill BTS-stationen Surasak.

c13399ae9172982848f0fa4a2344e44e.jpg

Rummen på Mode Sathorn Hotel

Jag bodde i ett fantastiskt rum som jag ville bosätta mig i. Det var ett dubbeltrum, deluxe. Rummen har olika design och jag hade ett Asian style på våning 35. Skön stor säng, garderob, kyl men bäst - badrummet. Superstort med både dusch och badkar. Och vilket badkar sen, med utsikt över hela Bangkok! Dubbelrum kostar ca 1000kr/ natt med frukost.

modesathornroom.jpg
modesathonbathroom.jpg
modesathornview.jpg



Läge Mode Sathorn Hotel

Toppenbra!
Läget är faktisk hur bra som helst. BTS-tåget stannar precis utanför, station Surasak. Hotellet har ett jättebra café i botten och det finns mycket restauranger runt om. Du har gångavstånd till Sirocco, en utav Bangkoks bästa takbarer och du ser floden.

cafemode.jpg

Poolen på Mode Sathorn Hotel

Poolen ligger på våning 10 och har en härlig utsikt över staden. Här finns solstolar, ett litet grönområde, poolbar och är ett perfekt ställe att andas ut mellan shopping och middag.

2ae96efccc54c3f404e5274f9da71d53.jpg
7e2646f6c4c844772addbb0c3ffc27f8.jpg
poolmode.jpg

Restaurang och bar på Mode Sathorn Hotel

På våning 38 har hotellet en härlig takterrass där jag åt middag två kvällar. God mat, goda drinkar och en helt ljuvlig utsikt. Frukost serveras på våning 1 och den var god med allt som bör finnas på en frukost. Varm mat, croissanter, frukt, yoghurt, bröd och asiatisk mat.

modesathornroof.jpg
modesathornroof1.jpg
modesathornsunset.jpg
modefrukost.jpg

Resten av Mode Sathorn Hotel

Hotellet har gym och ett väldigt fint spa. Personalen är fantastisk och gav oss vackra orkidéer när vi anlände. Snygg och modern design och jag kan verkligen rekommendera detta ställe. Jag skulle gärna bo här igen nästa gång jag är i Bangkok.

Läs alla mina tips till att välja hotell i Bangkok.