Veckans best of lista

Veckans bästa: Det finns en hel del här. Aramis fyllde 9 år och jublade över sin present. Jag har varit hemma i stan själv i tre dagar och hunnit med att testa två nya ställen på Södermalm, Racamaca och Omnipollos Hatt. På det sistnämnda testade jag både hallon och chokladöl. Jag vägrade också ställa klockan imorse och sov till 07:30 - rekord på många plan och ljuvligt!

public.jpeg
public.jpeg

Veckans sämsta: Det måste väl ändå vara det här vädret som påminner om november och inte juli. Det regnar, det blåser halv storm och härligare har man ju haft det.

Veckans köp: Köpte en Monki klänning i två olika färger och fullkomligt älskar den. Vill inte ha något annat på mig i sommar.

Veckans nyhet: Eftersom jag är en person som dras till katastrofnyheter så har jag svårt att släppa att tre personer svimmade på ett flygplan nästan samtidigt, att det började brinna i ett annat plan och det fick nödlanda samt att Gotlandsfärjan inte kan lägga till på grund av storm och för höga vågor. Veckans härligaste nyhet är ju att det här vädret gör att resebranschen äntligen börjar sälja resor igen!

Veckans bästa mat: Bränd manchego-ost med fikonmarmelad och mandlar. Det är nu min dröm-mat alla kategorier.

public.jpeg

Veckans upptäckt: Jag har börjat kolla på 13 reasons Why på Netflix. Stort gilla på den.

_95484001_13ry_hannah_rgb_294_v2.jpg

Veckans sommarprat: Hittills tycker jag Anders Hansen och Stina Wollter varit bäst men de kanske pratade förra veckan? Jag har iallafall lyssnat på dem denna vecka!