Min helg i bilder

Hur såg min helg ut? Det var lite av varje och en perfekt mix! Fredagskvällen spenderas hemma, vi bjöd Mickes föräldrar på tacofest och så tittade vi klart på Störst av allt på Netflix - vilken kanonserie!

På lördagen åket Aramis och Micke iväg på friidrottstävling och jag och Älva drog på teater.

FullSizeRender.jpg

Älva är motsatsen mot Aramis i samma ålder. Hon älskar allt som är teater, sång, musik och så även denna. Vi var till Pygméteatern vid Odenplan och såg en ny version av Bockarna Bruse.

FullSizeRender.jpg

Sedan åkte vi hemåt för att plocka upp Aramis och åka till Kärrtorp. Där skulle Mickes föräldrar ha sin årliga körkonsert och vi satt bänkade på andra raden. Kvällen försvann i middagsbestyr, lördagsgodis och film.

IMG_5819.JPG

På söndagen gick jag ut för en rejäl morgonpromenad runt söder och Gamla stan. Det var så väldigt fint väder och helt tyst.

IMAGE.JPG

Vid 11-tiden gled jag ned till Hornstull för att kolla in marknaden och möta upp en kompis som kom med tåget från Sala.

IMAGE.JPG

Vi skulle nämligen äta brunch här, på Calexicos vid Hornstulls strand. Pangsöndag för brunch och galet gott med sallader, minihamburgare, pulled pork extra allt, nybakat bröd, våfflor, pannkakor och fruktsallad.

IMAGE.JPG

Och en efterrättsbuffé som inte gjorde saken sämre. Efter denna matfest bestämde vi oss för en rejäl långpromenad. Årstaviken, Skanstull, Götgatan, Gamla stan och senare shopping i city.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Vi tittade också in i Stockholmsrummet på Sergels torg där de byggt upp hela Stockholm i miniatyr och man kan även se var Stockholm växer - imponerande! På mitt förra jobb hade jag stenkoll på staden men jag känner att jag tappar min Stockholmskunskap - måste fräscha upp den!

Sedan gick vi lite till, drack juice och så hann jag lagom hem för middag med familjen, veckoförberedelser och Mathem som kom med en hel storhandling. Bra helg!