Det blev ett bröllop ändå

Vad hände egentligen undrar vissa som följer mig på instagram, blev det bröllop ändå?

IMG_5659.JPG

Ja det blev ju det men ett helt annat bröllop. På fredagen träffade vi de övriga svenskar som var i Belgrad för bröllop som inte blev. Vi drack aperol på en uteservering och hade det allmänt härligt. Hon som skulle blivit fru ( min kompis flickvän) var också med och hon är från Belgrad. Helt plötsligt dyker min kompis från USA upp, han som ställt in bröllop på grund av jobb. Vi fick alla en smärre chock och alla undrade skulle det bli bröllop ändå? Men nej det skulle det inte, men företaget hade skjutit upp utbildningen i sista sekund och han hittade en sista minuten resa till Belgrad. Till vår glädje! Och istället för att de gifte sig tog hennes brorsa och tjej över bröllopslokal, mat, dryck och DJ. De bjöd in oss 10 svenskar, vi fick ett eget bord och oj vilken kväll! 

IMAGE.JPG

Bröllop i Serbien betyder fotografering, middagsbuffe, fri bar och en himla massa dans. Klockan 16 började det och från klockan 18 satt ingen ned. Gammal som ung röjde på dansgolvet, det var 90-tals hits och tårtan rullades in till tonerna av Dirty Dancing.  Dans på stolar, 100% glädje och en upplevelse. 

Så ja jag hamnade på bröllop där jag aldrig träffat de som gifte sig men vad gjorde det?

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG