Jag reser till Belgrad

I vintras damp en bröllopsinbjudan ned hemma hos mig, en utav mina äldsta vänner skulle gifta sig i Belgrad. Jag bokade flygbiljetter direkt och var tokpepp.

IMAGE.JPG

I slutet av januari fick de tyvärr lov att ställa in bröllopet då min vän blev erbjuden sitt drömjobb med start i april. 

Eftersom jag inte lever som jag lär bokade jag icke avbokningsbara biljetter, så Micke och jag bestämde oss för att åka ändå. Utan minsta förväntan för denna stad.  

Månaderna gick, jag läste mer om Belgrad, var på ett event med Serbiens turistbyrå och blev sedan så sugen på staden. Ord som 2019 hetaste resmål och Det nya Berlin diskuterades och nu är det upp till bevis. 

IMAGE.JPG

Igår flög vi hit direkt med Air Serbia, planet hade kanske sett bättre dagar men glad att vi inte valde SAS i dessa strejktider. 2 timmar och 15 minuter tog flighten, vi landade 23.00 och det var 18 grader ute. Nu har vi tre dagar på oss och upptäcka denna heta stad. 

Om du har tips så tar jag gärna emot!