Min helg i bilder

Det var en snöig helg med lite planer som blev himla fin!

FullSizeRender.jpg

På fredagen hade det kommit en himla massa snö och Älva var eld och lågor över att åka pulka till förskolan.

FullSizeRender.jpg

Efter en hel jobbdag så var jag på tapasrestaurang med mina kollegor och firade av en utav mina bästa kollegor. Jag åt gudomliga räkor i vitlök och en massa pimientos de padron. Rekommenderar verkligen restaurangen Madrid på Hornsgatan.

FullSizeRender.jpg

Lördagen började med en träningspass som var så sjukt jobbigt, CrossChallenge. Efter lunch tog jag med barnen på promenad till Sickla.

IMG_1258.JPG

Solen sken, det var gnistrande kallt och fint och vi behövde alla frisk luft.

FullSizeRender.jpg

I Sickla shoppade vi lite nödvändiga saker och så lördagens muta, jordgubbssmoothie. På kvällen var jag och barnen hemma , åt salta pinnar, tittade på Greta Gris och Wild Kids och som ni hör var det en mycket lugn tillställning.

FullSizeRender.jpg

Söndag började med pankakor med mycket banan och kanel.

FullSizeRender.jpg

Jag skulle haft frukostdate med en tjejkompis men hon fick förhinder så istället gick jag en promenad medan resten av familjen var på friidrott.

FullSizeRender.jpg

Vid lunch åkte vi till Nacka på 9-års kalas.

FullSizeRender.jpg

Barnen var mest ute och byggde en snökoja medans vi andra stannade inne åt lunch och drack kaffe.

FullSizeRender.jpg

Vi blev bjuden på egengjord tårta i form av en discokula - mycket imponerad.

FullSizeRender.jpg

Och Älva var mest imponerad över att det fanns en trapp att åka rutschkana i.

När kalaset var slut åkte vi hem, bjöd Mickes syster på middag, tvättade barnhår, la ansiktsmask och det var den söndagen. En hemmahelg där mycket av allt hanns med och jag tror att alla var nöjda med upplägget!