Hård vecka men nu i Vietnam

Veckan som gått har varit allt annat än harmonisk. Älva har varit däckad i hög feber, jag har haft känslan att jag inte hunnit med något ordentligt. Det har varit mycket kvällsjobb kombinerat med trösta sjukt barn och hinna med friskt barn.

Jag tyckte hon var bättre i fredags men i lördags var feber hög igen. Inte blev det bättre av att jag i lördags kväll skulle resa på jobb till Vietnam. Jag avskyr att lämna sjuka barn hemma speciellt när de är riktigt dåliga.

IMG_1331.jpeg

Men jag kom iväg, planet lyfte vid midnatt från Arlanda och 10 timmar senare landade jag på Phu Quoc och 30 grader. Tack och lov mår nu Älva lite bättre och jag är redo för en jobbvecka i värmen. Jag har varit i hela Vietnam men inte just på Phu Quoc så det ska bli jättespännande att se hur denna ö är. Häng med på instagram för bäst uppdatering den kommande veckan!

IMG_1387.jpeg
IMG_1381.jpeg