Min helg i bilder

Jag tänkte att jag skulle försöka ta upp detta med helginlägg igen. Så här kommer Min helg i bilder. 

FullSizeRender.jpg

Direkt efter jobbet i fredags hämtade Micke upp mig och vi åkte till Grisslehamn. Det var nämligen dags att checka in på spa i ett dygn.  

FullSizeRender.jpg

Hotell Havsbaden är helt nyrenoverat och en fröjd att stiga in i. Vi började med spa, pool och bastu. Sedan åt vi tre rätters middag, drack en drink i baren och somnade i en sån skön hotellsäng. 

IMG_1186.JPG

På lördagen vaknade vi tidigt, smög ned i spa och skådade en vacker soluppgång. Sedan åt vi frukost med nybakade bullar i en nästan tom frukostlokal. Perfekt start på dagen! 

FullSizeRender.jpg

På förmiddagen hade vi bokat en grym behandling och efter lunch var vi rena och skrynkliga som russin. 

FullSizeRender.jpg

Vi hoppade in i bilen och åkte hem genom ett Norrtälje som bjöd på väldigt mycket mer vinter än Stockholm.  

Hemma mötte vi barn och mina föräldrar som snällt nog hade barnvaktat. På eftermiddagen åkte jag och Aramis till Sickla för att fixa presenter till kalas och handla middag. 

FullSizeRender.jpg

Jag tvingade honom också till klippning, det absolut värsta han vet.  

På kvällen hängde vi hemma, åt pasta, kollade på Wild Kids och jag var dödstrött efter all bastu och somnade strax efter barnen.  

FullSizeRender.jpg

Söndagen började för tidigt. Micke åkte iväg och jobbade och på förmiddagen tränade Aramis friidrott. Jag frös i -9 grader i en lekpark medans Älva älskade det. 

FullSizeRender.jpg

Direkt från friidrott åkte vi till Tolv där vi lämnade av Aramis på bowlingkalas. Jag och Älva fördrev tiden i Globen med hamburgare, shopping och glass. 

När vi kom hem fick vi besök av barnens sysslingar och min kusin i ett par timmar. Mycket härligt häng och gott kaffe. 

Så blev det söndagkväll och tvätt skulle vikas, gympapåsar packas, matlådor lagas och ansiktsmask skulle på. Nu är jag redo för måndag igen och hoppas på aningens varmare temperaturer veckan som kommer!