Vår helg

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

I fredags kväll kom vi hem från en toppensemester på Rhodos. Sedan har helgen gått i raketfart och det är snart måndag igen.

I lördags bestämde vi att det var dags för Älva att lämna napparna så jag drog med henne till Skansen där hon med glädje lämnade dem i nappmaskinen till katterna. På kvällen förstod hon innebörden av detta och grät i timmar och ångrade sig, lilla livet grät sig till sömns och vaknade flera gånger bedrövad. Jag vet att de glömmer fort men jag tycker ändå så synd om henne.

Söndagen började med tvättberg och storhandling och sedan tog jag med Aramis till SIckla för lunch, shopping och bio. Vi såg äntligen Lasse Maja filmen och vi gillade den båda två - många tummar upp!

FullSizeRender.jpg

Som ni hör har det varit en lugn helg förutom nappincidenten men redan ikväll har hon tjata om sina nappar så det ska nog gå bra det här med.

Imorgon börjar skolan igen för Aramis, jag ska till jobbet och Älva till förskolan. Vardagen är här med besked och jag välkomnar den, idag anade jag för första gången höst i liften dessutom och frös i kjol. Visst mår själen bra av semester men det här med rutiner är också bra fint!