Vi är på Rhodos

Vår resa till Rhodos gick smidigt med barn som sov på flyget och bara 3,5 timmar i luften. Framme på ön tog det 30 minuter till hotellet så plus där med.  

IMG_5003.JPG

Atlantica Aegean Blue är verkligen jättebra och passar hela familjen måste jag säga. Många olika pooler, en lugn relaxpool vid havet, ett vattenland som ligger i en avskild del, barnklubb för både Älva och Aramis, träningsmöjligheter, strand direkt utanför, Bamse såklart och det bästa All Inclusive hotell jag varit på om man ser till maten. Vi trivs och har inte ens hunnit lämna hotellet än. Älva är också lite krasslig med en AC förkylning så vi väntar ut den innan vi försöker ge oss ut på äventyr.  

IMG_5018.JPG

Hade det varit upp till barne hade vi stannat här hela veckan men jag vill gärna se Rhodos stad och Lindos också. Men det går ingen nöd på mig som ni ser. Sista sommarlovsveckan levererar!