Helgens bravader

När helgen kom var jag slut som artist. Förra veckan var sådär. Micke borta på jobb, Älva blödde mycket näsblod, ramlade ned från en rutschkana, jag hade tandvärk och den där semestern kändes väldigt långt bort!

Helgen gick i löpningens tecken. På lördagen åkte vi ut till Gärdet för att Aramis skulle delta i Tough Viking.

FullSizeRender.jpg

På ena halvan sprang vuxna sitt lopp och på en mindre bana sprang barn. Det var hinder, nät att krypa under, armgång, vattendunkar att släpa och lera att kräla i. Aramis var superduktig trots att han hatade ler-momentet och led när han klafsade genom den.

FullSizeRender.jpg

När tävlingen var slut och vi hade försökt tvätta av honom det värsta fick han hoppa in i bilen och vi åkte hem till sjöstan. Där träffade vi kompisar, fikade, barn lete och till middag åt vi världens bästa glasnudelsallad med lax.

FullSizeRender.jpg

På söndagen åkte Aramis iväg på friidrott och jag och ÄLva tog en promenad kring sjöstan. Vi insåg att det var Barnens sportdag i Hammarbybacken och till hennes lycka fanns det platser kvar. Hon som var så besviken att hon inte fick delta i Tough Viking fick nu springa sitt eget lopp.

FullSizeRender.jpg

Taggad till tänderna!

FullSizeRender.jpg

Och bra klipp i steget. Barnen fick medalj och festis när de kom i mål - känns rimligt för en som just fyllt 3.

Micke och ÄLva tog sedan en promenad upp för hela Hammarbybacken men jag lämnade av Aramis på kalas, letade i hela Sickla efter de perfekta skorna som inte fanns och tog mig i kragen och bokade in en synundersökning. Jag som aldrig haft problem ser nu inte längre att läsa i skum belysning. Skandal. Och åldern tar ut sin rätt.

FullSizeRender.jpg

Och när kvällen kom gjorde jag det jag alltid gör på söndagar, la min magiska ansiktsmask. Här kommer nu ett tips att lägga på minnet. Tvätta ansiktet, lägg på The Ordinarys AHA 30% + BHA 2% också kallad blodmasken. Låt sitta 10 minuter och ja det kommer stickas. Tvätta rent och lägg sedan på Himalayan Charcoal Glow Mask från Bodyshop i 10 minuter. (Ni ser hur väl använd min är med tanke på kladdet på locket.) Tvätta av, återfukta med serum och huden har ett nytt glow och pormaskar försvinner mirakulöst. The Ordinary kostar runt 80 kr och Body shop ca 150kr så om inte glowhud vore nog är det heller inte ett rån.

Nu kör vi ny vecka, nya tag!