Min helg i bilder

När man har en helg i Stockholm helt utan barn hinner man mycket. Lördagen bjöd på sol och 25 grader. Jag åkte in till stan och mötte upp en utav mina bästa vänner som kom med tåg från Sala. Vi åt lunch, shoppade, strosade runt, drack bubbel och så blev det kväll. Jag hade bokat bord på Austin Food Works som jag hört så mycket bra om.

FullSizeRender.jpg

Mat från södra USA serveras i snygga lokaler - vad kan gå fel? Inget!

FullSizeRender.jpg

Vi började med halloumifries och guacemole som var grym! Till det provade vi deras lakrits/citrondrink som inte gick av för hackor den heller.

FullSizeRender.jpg

Sedan åt jag en kyckling med sötpotatispommes, koriander och röror - så mycket och så gott! Efter maten var vi proppmätta och tog bussen till söder.

IMG_4624.JPG

Himlen stod i brann och vi tog ett glas vin på Eken. Den där träläktaren de byggt upp med utsikt över Stadshuset ger kanske en utav de mest magiska utsikter över stan. Sedan promenerade vi hem över söder.

Söndagen började med långfrukost som övergick i lunch. Sedan tog jag båten till Djurgården.

FullSizeRender.jpg

Tog en promenad till Rosendahl, fikade i gröngräset och tittade på när de slungade honung.

FullSizeRender.jpg

Så varmt, så fint och härliga Stockholm! Jag promenerade hela vägen tillbaka till Hammarby Sjöstad och fick ot i benen men det var det värt.

FullSizeRender.jpg

Det är ju så underbart när det är riktig sommar i Stockholm ändå. Sedan spenderade jag resten av kvällen med att skriva, kolla på en serie och äta glass - sånt man gör när man är helt själv i lägenheten.

Och nu startar en ny vecka med jobb, mer kompisbesök, förhoppningsvis härligt väder och när helgen kommer väntar Småland, familjen och mer semester!