Fredagskänslan

Den här veckan försvann i någon form av semesterkänsla fast jag jobbat. Aramis är på landet och Älva har varit hos mina föräldrar i ett par dagar.

FullSizeRender.jpg

Jag har jobbat men också hunnit med uteserveringar och både morgon- och kvällspromenader.  Sommar- Stockholm är som ni vet ljuvligt och jag tycker det är helt ok att jobba dessa dagar. Men nu är det fredag och helgen är här - och jag är ensam hemma.

Efter att jag var på 3-års kontroll med Älva rullade hon och Micke mot semester i Småland igen. Jag däremot blir kvar i stan och jobbar en vecka till. Och passar på att träffa alla vänner jag ite hunnit hänga med på länge!

FullSizeRender.jpg

Ikväll passade jag och Anna på att njuta av den varma kvällen och tåg en kvällspromenad runt Årstaviken - så ljuvligt fint! Ljummen temperatur, grönska, de fina kolonilotterna och badande personer hela vägen från Sjöstaden till Liljeholmen.