Livet i ett hus på Sardinien

Här sitter jag och bloggar just nu, vet inte hur jag ska kunna åka tillbaka till en lägenhet. 

IMG_4488.JPG

Dagarna rullar på för fort och jag borde lärt mig att en vecka är alltid för kort. Det är så fint här, från huset, till stränderna och till de små byarna. Sardinien har verkligen allt jag behöver för en sommarresa! Vi chillar i huset, åker små korta turer med hyrbilen, badar, hänger på turkosa stränder och äter god italiensk mat. Att hyra hus har både för- och nackdelar såklart men jag tycker fördelarna vinner med egen pool, aldrig trångt, mer yta och privat känsla. Sen tycker jag hotell vinner på frukost, oftast är läget bättre och det behövs inte samma planering. 

IMG_4477.JPG

Jag förstår varför italienarna själva vallfärdar hit under sommaren, jag kommer komma tillbaka så fort det bara går!