Sardinen med strulig resa och ett drömhus

Vi har kommit till Sardinien. Flyget gick 07 i torsdags vilket betydde uppstigning strax efter 03. Bonus med det var sovande barn på flyg!

FullSizeRender.jpg

Att flyga i lite mer än tre timmar och anlända denna ljuvliga ö får ändå ses som lyx. Billiga biljetter med Norwegian bokades redan i början av mars och hus likaså. 

IMG_4379.JPG

Sen var ju kanske dag ett här ingen dans på rosor. Vi fick inte den tidiga check in vi bett om utan istället fick vår förbokade taxi droppa oss i stan 2 km från huset. Där satt vi på en restaurang och hängde i fyra timmar innan ägaren äntligen meddelade att allt var klart. Då visade det sig att det var omöjligt att ta sig de där 2 km till huset vi hyrt och vi stod längs med vägen, 4 vuxna, 4 barn, 2 vagnar och 4 resväskor. Den utlovade bussen kom aldrig, det fanns inga taxibilar alls, det var 31 grader ute och alla steg upp 03. Perfekt kombo. Tillslut fick vi tvinga ägaren att komma och hämta oss i omgångar! Baksidan av resandet är också viktig att berätta, men det är alltid värt det för oj vilket hus!

IMG_4412.JPG
IMG_4422.JPG

Ett stenhus med växter precis överallt, tre sovrum, tre badrum, vardagsrum, kök, stor veranda med olika sittgrupper, pool och utsikt över hav och berg! Barnen älskar det, vi älskar det och nu är det semester på riktigt. Kanske hyr vi bil någon dag och utforskar men just nu fokuseras det på pool, god mat, läsa böcker, varva ned och njuta av detta magiska hus!