The Nest - Spa på toppen av Downtown Camper

När jag för några månader sedan bodde på Downtown Camper by Scandic hade inte deras spa, The Nest, öppnat än. Men nu har de äntligen slagit upp portarna och jag var inbjuden i fredags för att njuta av spa och frukost en tidig morgon.

The Nest ligger på våning 9 och har utsikt över hela Stockholm. På morgonen står en frukostbuffé uppdukad här och framåt eftermiddagen kan du njuta av ett glas vin eller kaffe här.

domwtowncamper_nest.jpg

Inredningsmässigt - så snyggt och exakt som jag skulle vilja ha det hemma! Mjuka färger, eldstad, sköna fåtöljer och snygga detaljer.

bordfrukt.jpg
elden.jpg
nestchair.jpg

Spa-delen består av en uppvärmd pool utomhus under lyktor och en magnifik utsikt över Stockholm och stadshuset. De har också en stor härlig bastu som ser ut som ett fågelbo, regnduschar med massage och varma marmorbänkar där du kan sitta och njuta.

ippol.jpg
nestbastu.jpg
viewstockholm.jpg
nestinterior.jpg
poolnest.jpg

Frukostbuffén stod uppdukad på bardisken och det fanns frukt, ägg, overnight oats, oatgurt, müsli, bröd med pålägg och supergod ingefärsshots  - den kändes hälsosammare än vanlig hotellfrukost. Dessutom tumme upp för perfekt cappuccino. Bor du på hotellet kan du välja att äta din frukost här uppe istället för i den stora matsalen.

downtowncamper_spa.jpg
nestfrukost.jpg
shots.jpg

Detta kan ha varit den bästa starten på dagen i hela februari. Jag hade hela stället för mig själv, det var så tyst, lugnt och rofyllt. Solen gick upp över staden, det var -5 ute, det steg upp rök från den varma poolen och Stockholm kanske aldrig har varit vackrare?

Jag ratade med personalen och fick höra att morgontid är att föredra då det oftast är tomt, iallafall veckodagar. På helgerna blir det mer folk men de tar bara emot ett visst anatl gäster så bor du på hotellet var noga med att boka in ett besök på The Nest!

poolview.jpg
solupp.jpg
downtowncamper.jpg