Brunch på Hobo Hotel

För ungefär ett år sedan var jag på invigningen av Hobo Hotel och nu var det dags att testa deras brunch. De har ingen brunchbuffé utan du beställer från en meny som är fullproppad med goda grejer.

Men först njuter vi lite av de snygga lokalerna mitt på Brunkebergstorg.

hobo_hotel.jpg
hobohotel.jpg
hoborepa.jpg

Vi beställde in lite olika rätter och delade på. Råbiff, toast med rostbiff, chicken nuggets med en gudomlig sås på yuzo, curry & äpple och våffla med sidfläsk och ägg. Jag tror vinnaren blev våfflan som hade perfekt knaprigt sidfläsk och ett sting av sriracha.

matenhobo.jpg
milkshake2.jpg

Och självklart milkshakes - det är ett måste på brunch. Päron/vanilj och choklad/banan!

råbiff.jpg

Jag är inte en fanatisk råbiff-person men den här var verkligen god! Mald råbiff med mycket majo, rödlök & dijonsenap.

toast.jpg

Likaså denna toast med rostbiff, curry och annat smarrigt.

toast2.jpg

Vi avslutade med kaffe och en våffla med bär och glass. Letar du efter en bra brunch mitt i stan så är detta verkligen ett bra alternativ till hotellen som har överfulla buffér där sällan något är sådär riktigt gott. På kvällarna har de en avsmakningsmeny på 7 rätter för 495:- som jag också hört mycket bra om!

Själva stället har alla rätt när det kommer till inredning, skön känsla och härligt häng. Ur högtalarna spelades 80-tals klassiker varvat med schlager och 90-tals pop, det känns som du sitter i ett vardagsrum och personalen var trevlig!

Hur hotellet är i övrigt vet jag inte men efter rundvandring vid öppningen vet jag att rummen är jättefina och utsikten magisk!

hobolobby.jpg