Helgen som gick och kom

December försvinner i rasande fart och i helgen försökte jag maxa julkänslan med barnen. På lördag morgonen åkte jag och Älva till Skansen för hon ville se Lucia. Iskallt var det enligt mig mig men vi härdade ut i tre timmar innan vi frös hem. Julmarknad, Lill-Skansen, luciakonsert i Seglora kyrka och besök i bageriet hann vi med. Barnet njöt i fulla drag och satt blickstilla när Lucia skred fram genom kyrkan.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

På söndagen började vi med att fixa lite julklappar inne i stan jag och Älva, åkte sedan till Nacka för att baka pepparkakor, barnen gjorde vinterns första snögubbe, vi drack glögg, åt pepparkakor och hade det allmänt härligt. Från Nacka körde vi direkt hem till Mickes föräldrar som också bjöd på glögg och middag. Fullt ös, 100% julkänsla och en härlig dag för hela familjen!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Och imorse vaknade vi till vyn här under! Helt plötsligt hade massor av snö kommit, den låg tung på träden och soluppgången var helt fantastisk!

IMG_0660.JPG

De här dagarna innan jul är så himla hektiska med start för stor kampanj på jobbet, skolavslutning, julklappsköp, julmiddag och tusen andra saker och jag välkomnar fredag! Jag ska jobba mellandagarna men det blir ändå många härliga och lediga dagar.

Den här måndagen var på många plan inte helt hundra då det körde ihop sig både på jobbet och med privata resor men vi ägnade kvällen åt att klä granen vilket var mysigt. Imorgon hoppas jag på en bättre dag - over and out!