Hej från Manchester

Jag njuter av en decemberhelg i Manchester. Jag hälsar på vänner som bor här, kollar in julmarknad och bara njuter av England igen.

FullSizeRender.jpg

Jag flög igår fredag klockan 7.30 och landade vid 9, engelsk tid, vilket betyder att jag får tre hela härliga dagar här. Efter att jag dumpat väskor och kramats med nära och kära drog jag direkt till Manchester Christmas Market som är en utav de största i Europa. Solen sken, det var 12 grader, folk drack glögg och cava när de promenerade runt och det var svårt att ta in att det faktiskt är december. Efter några timmar här, tog jag en promenad kring stan innan jag åkte tillbaka. På kvällen åkte vi runt och kollade på all magisk julbelysning innan vi åt libanesisk middag i hemkvarteren. 

IMG_0299.JPG

Idag var planen att ta tåg till Chester men på grund av tågstrejk stannar vi här istället, botaniserar på Marks and Spencer, lunchdate på foodmarket och julmarknad i Cheshire står på schemat!