En lista om vintern

Hur var din höst?

Härlig och glad att det var så lång och varm! Vi har knappt varit sjuka, jag har jobbat massor, rest till Albanien, Italien och Gran Canaria och ja det har varit en härlig höst på alla plan!

IMG_0004.JPG

Vad förväntar du dig av vintern?

Jag ska överleva den! Jag förväntar mig minimalt med snö, en härlig utlandsresa, roligt jobb, härligt häng med barnen, många lussekatter och att komma igång med mer träning nu när jag har nytt gymkort!

Vilka är dina favoritspel under jullovet?

Inga. Nej jag är ju inte mycket för sällskapsspel med Försvunna Diamanten spelar jag mycket med Aramis och det går relativt snabbt vilket jag gillar. Jag avskyr Monopol men TP och Yatzy kan fungera.

Vad är den mest välplanerade julklappen du ger bort i år?

Har inte hunnit så långt än.

C7D93F06-C0FE-4D68-AF9C-3A201465B427.JPG

Hur ändrar din väskas innehåll under vintern?

Fler fingervantar, näsdukar och läppsyl.

Går du i ide eller lever du upp under vintern?

Jag gillar ide - iallafall om det är kallt. Jag åker inte skidor, gillar inte snö, kyla och mörker så det är ju inte min tid alls. Men jag lever upp eftersom jag vet att vi ska till solen hela familjen och känslan att snart kommer våren.

86B27BC5-775B-429C-91CC-A290A15595C2.JPG

Vad är god vintermat för dig?

Soppa med nybakat bröd. Pasta. Fylld sötpotatis. Det mesta som är varmt och inte akklt när man redan är frusen. Annars är vinter med varma muggar med kaffe och choklad, saffransbullar, pepparkaksmuffins och annat som är härligt och sött.

Vilka sånger går på repeat hos dig just nu?

Låtarna från filmen A Star is Born. Håkans nya låt. Lisa Nilsson. Försöker klämma in lite jullåtar emellanåt också.

Nämn tre bra vinteraktiviteter.

För mig själv: Pyssla inomhus, fika och resa. Med barnen : Tekniska Museet, dekorera pepparkakor och bygga pussel.

A400E19E-1D01-4D5E-86E9-002F90447D40.JPG

Vilken var årets bästa julfest?

Jag har faktiskt inte varit på någon än och tror inte heller jag ska på någon. Vad deppigt?! Men jag ser mycket fram mot nyårsafton då vi ska hälsa på våra kompisar som köpt hus i Norrköping.

Besökte du någon julmarknad?

Jag har inte hunnit med någon mer än den lilla i Kungsträdgården men i helgen ska jag besöka minst två i England och helgen efter tänker jag Skansen. Jag brukar aldrig handla något men jag älskar känslan, musiken och att smutta på glögg och ett grillat äpple.

57A40C1A-C53F-488D-8278-47FE91336932.JPG

Vad ska du ännu hinna göra innan det blir vår?

Så mycket! I helgen ska jag till England och insupa engelskt julfrosseri. Sedan ska det firas jul med familjen och nyår med vänner. Barnen ska ha jullov, januari kommer försvinna i rasande fart. Familjen ska till Thailand över sportlovet och sedan hoppas jag våren är här!

8CE98BC5-CD7B-43B2-B80C-B039C4B2295B.JPG