Om pengar inte var ett problem

Min bucketlist över resmål jag vill besöka ändras år efter år. Det beror säkerligen på trender men också vart andra åker, var jag hämtar inspiration och vart mitt behöv ligger.

Just nu ser topp 5 ut så här:

Nya Zeeland

Drömmen. Kritvita stränder, vulkaner, gröna kullar och höga berg. Jag vill resa runt och upptäcka landet, besöka vingårdar, fjordar, pingviner och hänga i Auckland. Detta känns som en resa som får vänta till barnen blir lite större men vilken drömresa för hela familjen!

aoraki-90388_1280.jpg

Boston

Jag har drömt om Boston sen TV-serien Felicity. En stad som känns som en crossover mellan New York och London och ser så fin ut på varenda bild. Jag vill åka dit på hösten, gå runt bland löv, hänga på café och skriva en bok. Att kombinera Bosto med New Yprk
(går bra tågförbindelse) kanske vore något nästa höst?

boston-2629208_1280.jpg

Maldiverna

Kanske på allas bucketlist? Men denna drömvärld bör ju besökas innan den försvinner. Ingenstans i världen finns väl detta turkosa och genomskinliga vatten, där du kan snorkla vid strandkanten, leva lyxliv och bo i en bungalow på pålar i vattnet? Leva barfota liv, gå runt i sarong och inte göra något annat än att njuta av bra hotell, böcker, havet och lugnet.

veligandu-island-1044366_1280.jpg

Seoul

Asien är mitt andra hem och Korea lockar mer än någonsin. Det känns som ett nytt Tokyo, här sätts de nya trenderna, det finns beautyfood i varje hörn och dessutom all denna hudvård. Jag vill hänga i det nya Harujuku som är Hongdae i Seoul och frossa i nya matupplevelser. Jag älskar ju asialtisk kultur och tror det är omöjligt att jag blir besviken.

myeongdong-326136_1280.jpg

Tel Aviv

En glittrande storstad med strand mitt i stan. Jag vet ingen som varit i Tel Aviv och inte älskar det. Bara fyra timmars flygtid till matmarknader, takbarer och världens bästa falafel. Jag vill åka hit på en weekend med mina tjejkompisar och vi har varit på gång flera gånger men flygbiljetterna hit är relativt dyra och vi har valt annat i sista stund.

tel-aviv-3621085_1280.jpg


Drömmar, drömmar, drömmar!

Hur ska man då få råd med alla dessa resor? Spara varenda öre man tjänar, köpa en miljard triss-lotter, sälja att man äger och har eller testa minispel på bingo.com .


Min bucketlist presenteras i samarbete med bingo.com