Min helg i bilder - en helg i grått

Den här helgen var väldigt grå. Det var som att solen inte gick upp på två dagar men det är väl så i januari. Jag har varit med Älva mest hela tiden den här helgen.

I lördags morse chockade jag mig själv och serverade smoothiebowl till alla som ville ha. Och så gick jag till gymmet. Det var nog premiär både för 2017 och 2018. Men nu är det all in på goda vanor!

bowl.jpg

Sedan tog jag och Älva en promenad till Sickla. Vi upptäckte att det var Knattebio och jag fick för mig att testa. Hon klarade 30 av 45 minuter så får väl bli godkänt ändå. Filmen var Alfons och inte hennes favorit, hade det varit Madicken eller Pippi hade hon nog lätt kunnat stanna filmen ut.

bion.jpg

Vi gick ut och lekte i lekparken, åt korv och sen somnade hon mirakulöst i vagnen. Jag passade på att ta en promenad kring Sickla sjön som var full av skridskoåkare.

isensickla.jpg

På eftermiddagen kom vänner över på fika, barn lekte och det var allmänt härligt och stökigt. 

Söndagen började med lekparkshäng i sjöstan och efter lunchvila skulle Aramis ha lekdate. Älva och jag flydde hemmet och tåg tvärbanan till Liljeholmen. Äntligen fick hon besöka fruktparken som hon bara sett på bild, och som hon älskade den!

isen.jpg

Vi stannade länge trots kyla och lite mörker. Sedan gick vi ut på isen vilket tydligen var väldigt spännande för en 2-åring. 

Vi drack smoothie, tog tvärbanan tillbaka, åt söndagsmiddag och hade det allmänt härligt. Den var den helgen i stora drag, massor av familjehäng och mysigt trots väder.