Mot födelsedagshelg

En vecka har gått med nytt jobb och jag är slut som artist. Det är en sådan inspirerande arbetsplats, jag lär mig mycket nytt och älskar det! Men det är också mycket att ta in, nya program att lära sig och hjärnan har verkligen fått jobba på maxfart. 

IMG_0344.JPG

Så fredagen  är mer än välkommen även om helgen är helt fullbokad. Imorgon är det Mickes stora födelsedag och det ska firas dagen lång. Lyxfrukost väntar och sedan kalas och middag med hela släkten. På söndagen fortsätter firandet med brunch, häng i stan och så tid med barnen. 

Sömn står också på schemat och att smälta alla intryck. Jag hade helt glömt bort hur intensiva de första veckorna är på ett nytt jobb men också vad roligt det är. Jag ser bara fördelar med bytet och jag känner att jag verkligen kommer att utvecklas vilket är roligt.

Men nu kör vi fredag med hämtmat, vin och choklad och laddar inför den stora dagen här hemma. Barnen och jag ska slå in paket, förbereda morgonen och och leta fram kalaskläder.