A change is gonna come

Så Florens hände och sedan jag kom hem har det varit fullt fokus på familj och inredning. Vi har den här helgen gjort Aramis rum till ett delat barnrum, flyttat in en våningssäng och ett skrivbord, rensat och slängt. Vårt sovrum har fått ett rejält lyft, vi har byggt ett litet hemmakontor och rensat bland bebissaker och kläder. Så välbehövligt! 

FullSizeRender.jpg

Jag är plötsligt så pepp på höst 2017. September är förändringens tid här och idag nyinredd lägenhet, imorgon start på nytt jobb. Jag ser fram emot att vara hemma, lära mig nya saker, hinna träffa vänner, ta tag i träning och bara vara. Jag hoppas september och oktober blir så där härligt soliga och i perfekt temperatur

Nu har vi redan varenda helg uppbokad ett tag framöver men för första gången på länge är jag inte panikslagen över att endast ha en resa inbokad. Det känns till och med ganska så skönt.  

Så nu kör vi höst, tända ljus, en nystart och väldigt snart kommer det regna Florens inlägg här i bloggen.