Min helg i bilder

Det här inlägget skulle egentligen bestått av en rad bilder. Men i lördags kraschade min telefon så illa att det bara fanns ett alternativ; återställning. Jag är en person dom knappt säkerhetskopierar så ja många fina bilder försvann men jag var mest glad att telefonen vaknade igen. 

I lördags regnade det mest och jag tog med Älva till Dieselverkstan för att få miljöombyte. Det är tacksamt med en 2åring som är glad så länge hon får hoppa i vattenpölar och åka buss. På eftermiddagen hade Aramis en kompis hemma och vi hade fikabesök. Jag bråkade med min telefon, kopplade i och ur och drabbades av teknikstress. Dagen gick snabbt som lördagar gör och plötsligt var det dags för vegetarisk middag, lördagsgodis och film med Aramis. 

FullSizeRender.jpg

På söndagen hade jag fått igång telefonen igen, solen sken och humöret var bättre. Vi spenderade förmiddagen ute i en park.

FullSizeRender.jpg

Vid lunch tog vi oss till Tolv för Aramis skulle äntligen ha sitt 7års kalas. I år körde vi bowlingkalas på Olearys med lunchbuffé, glass, fiskdamm och bowling. En succé!  

FullSizeRender.jpg

Det är första gången vi har kalas på annat ställe än hemma och vi är nu fast! Säkerligen samma kostnad och ingen planering, bakning och städning. 

Det var en trött men glad familj som kom hem framåt 17-tiden. 

FullSizeRender.jpg

Min söndagkväll var så himla bra. Dels på grund av att Norges bästa godis nu finns i Stockholm och dels för att jag såg en sådan bra dokumentär om Oasis. En lugn och fin helg med familjen, alla har varit hemma vilket tillhör ovanligheterna och nu kör jag min sista jobbvecka i Farsta!