Fest för en bok och häng på söder

Igår var en himla härlig eftermiddag och kväll som jag tänkte visa er lite bilder från.

FullSizeRender.jpg

Jag tog en promenad till söder och till min favoritgata på sommaren; Swedenborgsgatan. Det är så mysigt att den numera är gågata och full av uteserveringar. 

FullSizeRender.jpg

Jag skulle på bokrealese på Rival och vid Mariatorget mötte jag upp Katarina, Sofia och Annika. Katarina matchade klänning med blommor.  

IMG_8409.JPG
FullSizeRender.jpg

Här är författaren och boken. Lola har skrivit boken Lagom, en bok som handlar just om lagom. Den är på engelska och förklarar svenskarnas liv i att vara nöjd med det man har och att den rätta mängden är bäst - varken mer eller mindre. Här kan du köpa denna fina bok. 

FullSizeRender.jpg

Rival var som alltid ett strålande häng. Men solen sken där ute och vi tyckte att det var på tiden att ta vara på det.  

FullSizeRender.jpg

Så efter festen gick vi till en uteservering för vin och prat i nästan tre timmar. Tiden flög fram och vi hann ändå inte med att avhandla hela sommaren innan vi sa hej då. SOm ni ser hade vi mycket djupa diskussioner.

En bättre torsdag måste man säga. Idag är är det då fredag och jag har nu bara två veckor kvar på mitt nuvarande jobb. Det är en märklig känsla och mycket som ska hinnas med men nu väntar helg i Stockholm - det var länge sen!