Att resa med Monarch - tumme upp

IMG_8255.JPG

Jag är inte någon person som lägger stor vikt vid flygbolag. Jag åker gärna Emirates, jag väljer sällan Ryan Air (på grund av Skavsta), efter katastrofläge med Air Berlin och deras förseningar går de alltid bort, jag flyger nog mest med SAS och Norwegian och älskar Bangkok Air som bjuder på mat och incheckat bagage även om du bara flyger en timme.

Förra veckan testade jag en, för mig, ny flygaktör – Monarch. Jag flög från Manchester till Stockholm och blev faktiskt imponerad. Nya plan som kändes mer luftiga än både SAS och Norwegian och hör på det bästa – de har satt i system att anlända för tidigt.

Alltså Air Berlins motsats.

Vi anlände Stockholm 20 minuter för tidigt. Kollar man på deras sida när planen landat de senaste dagarna har de flesta plan flugit in tid och landat .. för tidigt. Sådant imponerar stort på mig. Att de dessutom flyger till Manchester från Stockholm fredagkväll och tillbaka på söndagkväll för 700 kr är värt ännu fler applåder. Förutom Manchester, flyger de också direkt till Birmingham