Mot Manchester

Idag jobbar jag halvdag och sedan åker jag mot Arlanda. Det är dags för besöka vänner i Cheshire och för en press/blogg helg i Manchester. Så roligt det ska bli!

Ikväll flyger jag alltså till Manchester, blir upplockad av mina goda vänner i Cheshire som är en del av England precis under Manchester. Där blir jag kvar till fredagskvällen då jag tar metro in till Manchester, checkar in på hotell och deltar i Worker Bee Weekend. Denna helg är till för journalister och bloggare, vi ska få uppleva Manchester och allt staden har att erbjuda. Det fanns ett gäng aktiviteter att välja på och tyvärr kan man inte delta i allt så ni kommer få hänga med mig när jag går på instawalk, besöker en takbar, njuter av afternoon tea, lär mig blanda stans bästa cocktails och går på utomhusbio. Jag försöker uppdatera så ofta det bara går här i bloggen under min vistelse men för att inte missa något så tycker jag ni ska följa mig på instagram också, där finns jag under @comeflywithme.se

Det ska bli fantastiskt att återse staden och mina vänner, se vad som ändrats och vad som står kvar. Vi ses i England!