Gästspelar i Stockholm

Igår lämnade vi Sala på morgonen och åkte tillbaka till Stockholm. Barnen var glada att få vara hemma en stund och träffa pappa. Jag jobbar några dagar denna vecka och resten av familjen ska vara i Småland så efter klockan 19 rullade de vidare - allt för att bilresan skulle bli så smidig som möjlig. Fyra till fem timmar är länge att åka själv med två barn därav en inte gillar bilåkning så vi satsade på kvällskörning, pyjamas på och vällingflaskan i handen. Aramis är ju en hjälte i dessa sammanhang och tar sin roll som storebror på största allvar. Han satt bak med Älva och var utrustad med extra nappar, vattenflaska, surfplatta och böcker.

Jag har svårt att koppla av innan jag vet att de alla har landat tryggt i huset så jag fördrev tiden med en två timmars promenad. Bland annat uppför Hammarbybacken. Det var en helt molnfri kväll och utsikten var fantastisk!

IMG_8140.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Efteråt landade jag i soffan med en bok och tystnaden när du är helt ensam i en lägenhet som annars är full av liv. När meddelande kom att de var framme och resan hade gått jättebra somnade jag snabbt.

Nu väntar alltså jobb i tre dagar innan jag reser till England, Småland och Malmö. Att det redan är den 24 juli är galet - sommaren går för snabbt, är för kall och det känns som om det kommer ta slut innan den ens börjat. Kanske blir det repris på förra årets sommarvistelse då det blev värmebölja när jag reste till Malmö?!