Min helg i bilder

Det var en fin första helg i juni med fokus på barnen. Så här såg det ut:

IMG_7240.JPG

Fredagkvällen var magisk och blev aldrig mörk. Jag gick en lång promenad kring sjöstaden och vilade lite på en brygga i kvällssolen. 

FullSizeRender.jpg

Lördagmorgon tog hela familjen en promenad till Sickla. Detta var första helgen alla i familjen var på samma ställe på väldigt länge vilket var mysigt.

FullSizeRender.jpg

Sickla bjöd på shopping, lunch och lördagsglass. På eftermiddagen var vi mest hemma innan Aramis och Micke skulle iväg på kvällshäng med kompisar. 

FullSizeRender.jpg

Då gick jag och Älva till Anders Franzén som jag fortfarande tycker är Stockholms bästa lekpark. Bredvid denna park finns en park helt gjort för mindre barn och på andra sidan finns en parkourpark - så detta område passar verkligen barn i alla åldrar.

När klockan blev sent gick hem, Älva somnade och jag njöt av skagenröra, avokado och choklad.

FullSizeRender.jpg

Söndagen började så här. Den här bilden ovan är så mycket mina barn i ett nötskal. Den ena vill ha lugn och ro, den andra intensiv till tusen och vill göra allt som storebror gör.

IMG_7268.JPG

På eftermiddagen skulle barnens kusiner komma på fika och Aramis ville baka. Jag har helt tappat min bakning och lusten till den men bet ihop och bakade vaniljcupcakes med hallon dagen till ära.

IMG_7267.JPG

Runt 16 anlände också den där matkassen från Ecoviva som jag vann för några veckor sedan på Kronfågels brunch. Jag blev imponerad över innehållet som bland annat var grilloumiburgare, vildsvinskorv och vit sparris. Till middag lagde vi den första rätten; panerad torsk med vit sparris och ramslöksfärskost - kanongott och båda barnen skrapade tallrikarna. Dessutom blev det en rejäl matlåda över till mig, så bra portioner på kassen som är för fyra personer.

IMG_7264.JPG

När kvällen kom var det dags att få frisk luft. Min kusin kom förbi och vi gick ut och gick i över två timmar. Från sjöstaden, till söder, upp till Mosebacke, ner till Slussen, längs med Monteliusvägen och över Mariatorget, till Skanstull och hem igen.

FullSizeRender.jpg

Trots det grå vädret var det varmt ute, så väldigt grönt och vi fick mellan hägg och syrén, njöt av försommarenkvällen och alla underbara dofter.

Snart är det måndag och så kallad klämdag men vi jobbar och barnen går i skola/förskola. Lagom med en vardag innan det är dags att vara ledig på nationaldagen igen!