Helgen i bilder

Den här helgen började med fredag ( se där!) och strålande väder i Stockholm. 

FullSizeRender.jpg

Jag hämtade hem en misstänkt snuvig Älva, vi åt god middag och hade det allmänt bra hela familjen. 

FullSizeRender.jpg

Micke jobbade på lördagen och jag tog med mig barnen till Stora Bleckan för lek i solen i några timmar. Vi avslutade med korv och glasslunch.  

Älva vilade, Aramis och jag spelade spel och sen fick vi kompisbesök. Framåt eftermiddagen kände jag att Älva började bli riktigt hängig, hon andades tungt och pipigt. Efter velande fram och tillbaka bestämde jag mig för att hon nog behövde träffa en läkare. Tack och lov bor vi nära Mickes föräldrar så jag lämnade av Aramis där innan vi tog en taxi till akuten.  Det planerade kvällshänget med resebloggare ställdes in och istället blev det en lördagkväll på ett himla deppigt ställe.

FullSizeRender.jpg

På barnakuten konstaterades det att Älva hade svårt att andads och hög puls. Hon fick inhalera ventolin ett par gånger men det gav inte med sig. Vi blev inskrivna och fick spendera natten på SÖS. Älva inhalerade varannan timme natten igenom och på morgonen var hon lite bättre.  

FullSizeRender.jpg

Hon fick mer medicin och strax efter lunch fick vi åka hem på permission fullastade med inhalatorer och mediciner. Förkylningsastma konstaterades och jag är så tacksam i dessa lägen att jag har 5 minuter till barnakuten och  5 mil.

FullSizeRender.jpg

Jag var trött i kropp och själ och unnande mig kaffe och mandelkaka på cafe framåt eftermiddagen.  

FullSizeRender.jpg

Sedan gick jag för att hämta hem Aramis från ett ninjakalas, vi åt pasta till middag och redan före 21 sov jag. Utmattad av en helg som inte alls blev som den var tänkt.  Men så tacksam att det ändå gick över så snabbt och att Älva repade sig.