Min helg i bilder

Helgen kom och gick som den alltid gör och jag har hunnit med massor av roliga grejer.

I fredags efter jobbet mötte jag upp en fin vän för kaffe på Löfbergs och sedan spanade vi in de fantastiska körsbärsträden i Kungsträdgården. Varje år är det lika underbart vackert!

Sedan gick jag hem, åt fredagsmiddag med min familj, tittade på Homeland och somnade tidigt.

På lördagen tog jag en tidigt promenad genom staden, det var iskallt men enormt vackert. Jag skulle nämligen till centralen och möta min kompis som kom med morgontåget.

Vi gick förbi och Åhléns och läste på alla dessa fina lappar.

Vi skulle äta frukost på härliga Miss Clara som är en del av Nobis hotell. Ni vet litet, mysigt, personlig service och ett sådant där hotell jag älskar sönder.

Efter frukost extra allt promenerade vi till Djurgården och till Abba museet. Vilket underbart ställe! Vi var där i ett par timmar och sjöng Mamma Mia, fotade oss med Abba, läste om Abbas, dansade som Abba och spanade in deras scenkläder.

När vi kom ut sken solen igen efter tidigare hagelskur så vi fortsatte till Rosendal.

Vi drack kaffe och åt småkakor i solen, tittade på växter och lusthus och hade det så väldigt härligt.

När vår runda på Djurgården var avslutad tog jag båten hem till sjöstaden, mötte upp familjen och åkte till Nacka.

Vi skulle äntligen få besöka min kusin sprillans nya hus, ett bygge vi följt sedan första spadtaget. Det var så fint och stort och så fort altanen är på plats kommer vi dit igen för att inviga den i kvällssolen.

Vi avslutade vår lördag med hemmagjorda hamburgare och film med Aramis.

När det blev söndag cyklade jag och Aramis till Sickla på förmiddagen. Det var vår i luften och vi skulle fira Barnens biodag med att se Babybossen. Den var faktiskt bra mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.

Efter filmen åt vi lunch, shoppade lite och jag upptäckte att jag hade pyspunktering på min cykel - lite deppigt!

På eftermiddagen tog jag och ÄLva en lång promenad där hon envisades med att gå själv hela vägen. Promenaden slutade på SATS där jag tränade och Älva hängde på mini sats.

På kvällen kom MIckes föräldrar över på middag, jag gjorde n grön gudomlig sallad och Micke hade lagat lasagne i timmar.

Och så avslutade jag och Aramis den här dagen med att promenera genom vår vackra sjöstad, fånga pokemons och prata om livet i förskoleklass. 

Nu ska jag snart bädda ned mig i min ljuvliga säng med ömma muskler och ladda upp inför en fullmatad måndag!