Tips till alla barn - Leos lekland i Kungens kurva

När det damp ned en inbjudan till att vara med och inviga ett enormt Leos lekland på 10 000 kvm var vi inte sena med att tacka ja. Aramis räknade dagarna till detta event och så kom äntligen dagen. I Kungens kurva, bredvid City Gross, öppnar nu detta lekmecka som inte gör någon besviken.

Cykelbanor, rutschkanor, studsmattor, lianer, ringar att hänga i, klätternät, tunnlar, fotbollsplan, bollkanoner och ja allt du kan önska dig och lite till finns här.

En trappa upp ligger en hel våning som heter Parkour där du kan hoppa mellan tegelstenar, lava, klippblock etc.

De har kalasrum med olika teman och olika menyer beroende på vilken nivå du vill lägga barnkalas på. Älskar konceptet att någon annan fixar kalaset åt dig, från korven till godispåse! 

Stora ytor i restaurangen, fritt wifi och en mängd tidningar - precis vad en förälder behöver. Dessutom prisvärd mat med pannkakor, hamburgare, nuggets, wraps och sallad samt fika, popcorn och slush.

Vi tillhör ju den där av 1% som aldrig besökt ett lekland i Sverige. Vi har inte saknat det och jag har ärligt talat varit ganska så emot det. Jag har sett framför mig svettiga strumpor, föräldrar som glor ned i sin telefon och sladdriga pommes till överpris. Men jag är glatt överraskad då det här leklandet var fräscht, fint, luktade gott och det fanns mat för alla smaker. 

Vi var där i två timmar och när vi skulle åka hem blev Aramis arg och sa att vi hade ju bara varit där i två minuter. Kanske det bästa betyg ett lekland kan få och det var inte sista gången vi var här.