Om att vara hemma igen

Hur är det då att vara hemma? Jo det är väl vad det är. Jag fryser mycket, är väldigt trött på kvällen och inte riktigt i fas än.

IMG_5737.JPG

I helgen har jag haft kompisdate med frukost på café och det var väldigt fint. Sådant har jag saknat!

FullSizeRender.jpg

Likaså goda cappuccinos och härliga frökex med lagrad ost.

Barnen har anpassat sig till svensk tid relativt bra. De somnar tidigt på kvällen och vaknar mellan 05-06 - helt ok på en vardag lite sämre på en helg. Jag somnar också tidigt på kvällen men har en ovana att vakna runt 04 och inte kunna somna om, jag hoppas det går över snart för det gör mig väldigt trött på jobbet runt lunchtid. Aramis vill inte ha långärmat och Älva ylar om kallt när vi ute samt vinkar bye bye till alla hon ser - hej då har vi inte kommit till än.

FullSizeRender.jpg

Men den här kylan den har jag svårt att vänja mig vid. Jag tror inte bara det beror på att jag har spenderat en månad i ett tropiskt klimat för ingen annan ser heller ut att njuta. Stockholm bjuder på några få minusgrader men med en isande vind som gör att jag blir iskall in i benmärgen.

På det hela taget kan ju vardag också vara bra men jag längtar så till våren nu. Ge mig lite värme, hopp om livet, sol som värmer och jag kommer studsa fram. Idag fick jag tulpaner på min namnsdag och det var fint. Det är också fint att det är så mycket ljusare på morgonen och kvällen än när vi åkte.

Jag drabbas ofta av en mindre deppighet efter en bra resa och för att bota den brukar jag boka fler resor - det fungerar alltid!