En vanlig tisdag

Jag tänkte inte blogga om vädret. Men det går inte att inte nämna detta. Det har snöat i 14 timmar och det ska snö i 24 till. Sägs det. Jag vet att det kommer i bakslag i mars men detta är för mycket. Att komma från paradiset till detta? 

IMG_5760.JPG

Vardagen är tillbaka, jag jobbar barnen är på förskolan och jag saknar dem. Att umgås 24 timmar om dygnet i över en månad kanske var påfrestande ibland, men idag hann jag träffa dem två timmar på morgonen och en på kvällen. På tok för lite. 

De har båda anpassat sig till svensk tid bra och båda verkar tycka det är roligt att vara tillbaka. Imorse när jag suckade över vädret sa Aramis att mamma nu bor vi faktiskt här. Vilket stämmer så det är bara att bita ihop och räkna dagar till april. 

FullSizeRender.jpg

Så jag dricker kaffe, äter för många bullar, knaprar för mycket choklad och sneglar på nya resor. Bokar in kompisträffar och träning. Ser fram emot lördagens hotellhäng. Njuter av att höra Aramis läsa och Älva som babblar nya ord varje dag. Sträcktittar på Homeland och har en helt vanlig tisdag. För ja nu bor vi ju här och jag måste lära mig att vardag också är bra. Även om det snöar och alla mina drömmar om vår dog ut.