Bästa kaffet på Koh Lanta - Monkey Biziness

Här kommer ett tips om en riktig pärla på Koh Lanta, nämligen Monkey Bizness. Det är ett café och butik som ligger vid Klong Nin. Det är lätt att fastna på stranden och alla mysiga ställen där men detta ställe ligger uppe vid vägen, snett mitt emot resorten Lanta Miami.

Deras kaffe är öns godaste, de gör magiska shaker med oreokakor, varje söndag är det glassöndag och dessutom serverar de frukost som är gudomligt god och som tagen ur instagram.

mb06.jpg

Butiken har apor i överflöd, kläder, finfina smycken, koppar och lokala hantverk. Jag älskar det här stället, jag hängde här en hel del och det är som en oas. Jag fick Chiang Mai vibbar och känslan att sitta bland dessa gröna växter, lyssna på någon singer songwriter, äta en smoothiebowl det var semester på riktigt.