Min helg i bilder

Vilken underbar helg det var, den där sista helgen i mars. Här kommer min helg i bilder.

På fredagen såg min dag mest ut så här; soligt och härligt väder, kom hem från jobbet, åt middag med familjen och hamnade i soffan framför Homeland med min nya favoritchoklad mint.

FullSizeRender.jpg

På lördagen var det våffeldagen och Micke gick upp och gräddade våfflor redan klockan 07 till allas stora lycka. Vi åt dem med varma hallon och det var lika härligt som det låter.

FullSizeRender.jpg

Sedan tog jag en promenad till Sickla, njöt av att se isen smälta och att ha vårsol i ansiktet.

I Sickla drack jag cappuccino och träffade den här fina bebisen och hans mamma.

Sedan gick jag hem, hämtade Aramis, bytte om till min nya, fina jeansjacka med volang och gick ut igen. Vi skulle nämligen på brunch med min släkt för att fira en födelsedag och ha det allmänt härligt.

IMG_5931.JPG

Vi åkte till Finnboda och åt brunch på Docklands - läs om det här.

FullSizeRender.jpg

Det var så himla gott och miljön var fantastisk.

FullSizeRender.jpg

Sedan åkte hela tjocka släkten hem till oss i sjöstaden, vi hämtade Älva och tog en promenad längs med bryggorna.

IMG_5955.JPG

Och avslutade med lekparkshäng i någon timme.

FullSizeRender.jpg

Sedan sa vi hej då och jag tog barnen och gick hem. Där åt de som ville och orkade middag, själv fick jag inte ned en bit. Aramis var väldigt noga med att det var earth hour denna lördag Eftersom han inte orkade vara vaken till den "riktiga" timmen inträffade släckte vi ned vid 19.30, spelade Monopol i skenet av levande ljus och hade det mycket mysigt.

FullSizeRender.jpg

På söndagen hade alla klockor ställt om sig och jag inbillade mig att jag fått sovmorgon när familjen vaknade 7. Det funkade utmärkt att lura hjärnan till detta och jag kände mig utvilad och redo för en ny vårdag. Jag tvättade alla lakan, gjorde vårfint och sedan luftade jag barnen med promenad och lekpark.

IMG_5967.JPG

På eftermiddagen åkte vi hem till till Mickes syster som fyllde år, åt en makalös god tårta och barnen lekte högt och lågt.

IMG_5973.JPG

Vi kom hem runt 17.30, kvällsljuset var fantastiskt och jag tog en promenad runt sjöstaden med Filip och Fredrik i hörlurararna. Jag älskar att de poddar på svenska igen, jag skrattar högt för mig själv där jag jag går men och så får det vara.

FullSizeRender.jpg

Och på vägen hem köpte jag med mig sushi och kyckling med röd curry som vi åt när barnen somnat. Det var den helgen som försvann snabbare än den kom men nu vänder det, dagarna blir längre och helgerna bara härligare och härligare.