Min helg i bilder

I ärlighetens namn glömde jag lite bort att fota mina helg men lite fastande såklart. Och vilken härlig helg det var i Stockholm - strålande sol, droppande stuprör och våren gör sig verkligen påmind.

Lördagmorgon började med att jag tog ut Älva i solen och lekpark såklart. Den här ålder med lekparkshäng - det är kluvet men åh så mycket härligare det är att stå där denna årstid och inte i november.

Sedan skulle Älva sova och jag passade på att lämna hemmet, tog en promenad och åt lunch på café. Sedan kom vänner över på fika och det blev mycket kaffe, bullar och lek eftermiddagen lång. På kvällen åt vi tacos och kollade på Homeland - en härlig kväll i soffan helt enkelt.

På söndagen hade vi tänkt ta båda barnen till Eriksdalsbadet men Älva var förkyld så MIcke och Aramis badade och jag och Älva gick en promenad och gungade väl i någon timme.

Sedan kom min kusin förbi och vi gick en promenad kring sjöstan och satt vid kajen och drack cappuccino som resten av sjöstaden. Så fantastiskt skönt med sol i ansiktet igen. På eftermiddagen hade Aramis en kompis hemma, Micke lagade lasagne och ja det var allmänt lugnt.

Och när klockan slog 18 var det dags att testa Hot Mojo på SATS, alltså yoga i 38 graders värme. Så galet varmt efter ett tag men så bra för kroppen - man känner verkligen hur man kan sträcka ut på ett helt annat sätt när det är så varmt. Jag kan inte säga att jag njöt i 60 minuter för jag kämpar fortfarande för att tycka yoga är kul men jag ska försöka gå en gång i veckan på detta pass. Kanske kommer glädjen och om inte får jag bara genomlida det för det är så bra för mig, min stela datakropp och onda ländrygg.