Mot helgen

Igår var en sådan där dag då all snö i Stockholm regnade bort och det var allmänt grått och slaskigt. Micke är borta på jobb i fem dagar men jag har mycket fin hjälp. Farmor och farfar hämtade barnen på förskolan igår så jag jobbade en timme senare än vanligt, hämtade barn och blev bjuden på nygräddade pannkakor.

När vi kom hem var inte Älva helt hundra, kom inte till ro, hade ont i magen och det blev en längre kväll än planerat. När barnen väl hade somnat pausade jag i soffan någon timme innan jag också bäddade ned mig - ganska så sliten.

FullSizeRender.jpg

Och nu är redan är fredag igen. Jag har förlikat mig med att det är vinter och tänker nu inte gräva ner mig mer i det. Istället ser jag fram emot en riktigt härlig helg.

Ikväll kommer barnens morfar och morbror på fredagstacos och mys och på lördagen gör också mormor sällskap. På lördag eftermiddag ska jag möta upp Johanna för att åka mot en medlemsträff med svenska resebloggar; övernattning, middag och en himla massa bloggtips och häng med likasinnade. Vad jag behöver just nu - massor av inspiration.  Det kändes så väldigt långt bort när vi började planera denna träff och nu är den helt plötsligt här, jättespännande.

Men först lämning på förskolan och så jobb innan den där helgen kan börja.