En oväntad start

Jag börjar tro att någon jobbar väldigt mycket mot mig och mitt nätverkande. När jag skulle till Åre för blogghelg slog magsjukan till och idag när jag ska hålla i en medlemsträff för resebloggare blev barnvakten väldigt dålig.

IMG_5791.JPG

Efter en turbulent morgon gick jag och mina barn ut i den helt underbara solen som sken över Stockholm. Äntligen.

IMG_5794.JPG

Snön smälter, de flesta stod med näsan mot solen och som vi längtat.

Och för att göra en lång historia kort så kom jag iväg till Arlanda men med dåligt samvete över att den ena barnvakten nu spenderar sin natt på sjukhuset och inte hemma hos mig. Som tur är ställde den andra delen av barnvakteriet upp tillsammans med min bror som back up. Själv övervägda jag cirka 100 gånger att stanna hemma men nu åkte jag ändå och håller i detta event med två tankar; det är bara 30 minuter hem om något skulle hända och man kan inte vara på ett bättre ställe än ett sjukhus när man är dålig.