De senaste dagarna

Jag har svårt att få de ynka 24 timmarna det finns på ett dygn att räcka till just nu. Det är mycket på jobbet och sedan är fet prio på familjen på kvällen. Jag har så mycket att blogga om men väldigt lite tid den här veckan, men håll ut mot helgen lovar jag er långa och härliga inlägg.

IMG_5828.JPG

Jag har hunnit med ett gäng härliga saker den här veckan och än är det bara onsdag. Köpte världens finaste tulpaner vid Kungsholm kyrka. Åt sopplunch med en fin vän som jag inte sett på länge. Tränade med en PT som förstod vad jag vill fokusera på och som gav mig väldigt bra övningar. Varit på en föreläsning om de viktigaste digitala trenderna 2017. Köpt inte bara en utan två fina klänningar. Fått känna på årets första pollenutbrott och mina ögon svarade med att rinna så mycket att jag fick gå till läkaren för extra stark medicin. Och avslutningsvis har jag promenerat genom Gamla Stan en tidig morgon och det var så väldigt fint.

IMG_5830.JPG

Imorgon fortsätter livet med allt vad det innebär. För mig innebär det många möten och avsatt tid till friskvård, en mycket bra kombination.