Resebloggsträff på Clarion Arlanda

Jag och Johanna har sedan länge pratat om en medlemsträff för medlemmar i vårt nätverk Svenska Resebloggar och i helgen blev det äntligen av, tack vare Clarion Arlanda. 24 fantastiska timmar spenderade vi på detta guldkorn till hotell och jag tror alla åkte hem glada och nöjda i söndags.

Jag har ju bott på detta hotell förr och jag tycker det är fenomenalt. Läs min recension av Clarion Arlanda här.  Läget är grymt när du har en sen ankomst eller tidigt avgång, servicen är verkligen i en klass för sig och att deras frukost är toppen och börjar redan klockan 04. Vill du ha utsikt över planen som lyfter och en kikare på rummet? Se då till att boka våning 9 eller högre.

Bästa spegeln!

Vi fick en rundtur på hotellet som förutom ett hotell också har stora konferenslokaler, både i markplan och högst upp med utsikt över plan som landar och lyfter. De har stort gym, uppvärmd utomhuspool och högst upp huserar också restaurangen Kitchen and Table.

Vi åt vår middag på Kitchen and Table där kocken valt ut charkbricka till förrätt och sedan en varmrätt med det bästa ur köket; dumplings, hamburgare, en minitortilla, grön ärtsoppa och ytterligare en typ av burgare. Maten var grym och det var även inredningen och stämningen i restaurangen. Ett tips är att boka bord för det var flera som tyvärr fick vända i dörren i lördags när vi var där.

På morgonen innan frukost körde Johanna ett yogapass med de som ville medan solen strålade in på oss.

Vi hade en sådan härlig helg, det var bra samtal, intressanta diskussioner och jag och Johanna fick äntligen berätta mer om Svenska Resebloggar. Vi fick dessutom veta mer om detta hotell som på nyårsafton tar emot hundar, papegojor, katter och kaniner, som har fredagsjogg varje fredag och som har Arlandas enda utomhusterrass. Det var glada bloggare som lämnade hotellet på söndagen och jag tror att varenda en i hemlighet ville lägga bloggen på hyllan och börja jobba på Clarion Arlanda istället

Andra som var med denna helg och som jag inte fångade på bild var Lena, Daniella, Emilie, Johnny, Annelie, Ulrica, Maria