Chiang Mai tips - Rustic and Blue

Innan jag kom till Chiang Mai hade jag läst om Rustic and Blue på flera ställen. När sedan min vän Linnea som bor i Chiang Mai berättade att det var ett utav hennes favoritställen var saken klar; stället skulle besökas.

Vi tog med oss våra stora barn en lördagsmorgon och åkte till Nimman soi 7 där Rustic and Blue ligger. Stället är inte stort, blir lätt fullt och jag förstår varför. Krämiga smoothiebowls, härliga smoothies och brunchinspirerad meny där varje maträtt kommer ut som ett konstverk.

Det var inte helt lätt att välja i menyn då jag ville ha allt.

Men till slut enades vi om en chokladshake extra allt, en smoothiebowl med choklad, jordnötssmör, banan och kokos, en bananshake och en smoothiebowl med ett berg av frukt. I thaimått mätt var det inte billigt men så värt det då allt är gjort från grunden och smakar underbart!

De har en mindre del inomhus, en mellanstor trädgård och en del med lägre bord och hängmattor. I träden hänger lampor, de vita parasollerna vajar i vinden och stället bjuder verkligen in till långsittning. Rustic and Blue anordnar också mycket fester och bröllop och jag har sett bilder när de dukar upp långbord med ljusslingor mitt ute på risfälten - magiskt!