Brunch på Docklands i Nacka

Vi testade en ny brunch igår vid Finnboda Hamn, nära Kvarnholmen i Nacka. Jag, Aramis, min kusin, moster, morbror och kusinbarn styrde mot Docklands som ligger precis vid vattnet vid Finnboda och vilken fullträff det blev.

SL båten Gurli stannar utanför dörren, utsikten är fantastisk och det var ju inte helt fel att det var 8 grader och solsken just denna lördag.

Utanför har de en stor terrass som jag tänker prova i sommar!

Och brunchen då? Supersmarrig! Kallskuret, sallader, ostar, minihamburgare, pulled pork, korv, bacon, ägg benedict, lax, våfflor, frukt och ett dignande bord av efterrätter och godis.

Underbara kakor till kaffet; jag testade morotskaka, pecanpaj och en brownie extra allt.

Brunchen kostar 295 kr per person och det var det värt, då ingår vatten, kaffe, smoothie men ingen övrig dryck. Den serveras lördag och söndag 11.00-16.00 och det krävs bordsbokning. Barnvänligt, härlig lokal i två våningar i lagom storlek och så var det ju den här utsikten - den gör liksom halva stället.